Zoekopdracht Menu

volkswagen busje minis in een glansrol

een themaset: gemak dient de modelspoorder

NOCH adventkalender: een paar keer dezelfde verrassing

Donker Licht

Leverancier Lemke staat voor meer dan tien verschillende merken. Een van deze merken is Minis. Een producent van getailleerde 1:160 (schaal NL) modelauto’s. De modellen steken schril af tegen de Wiking modellen met statische wielen en vaak eentonige kleuren. 

In de nieuwigheden voor de herfst veel aandacht voor Zwitsers materieel. Daarnaast een pagina vol met gloednieuw Volkswagen T2 busjes. In diverse kleurstellingen met reclame voor Duitse merken zoals Persil en Dachser. Er is ook een mettalic uitvoering van de T2 camper met uitklapbaar dak. Waarschijnlijk steekt dit model in alle opzichten af tegen de kunststof modellen op de modeltreinbaan.

Lemke / Minis LC3929 Metallic uitvoering

Enigszins voorspelbare modellen, met een variatie in de uitvoering. Hier wachten we nog even op het beschikbaar zijn van de Volkswagen busjes in “foodtruck” uitvoering. Daar zetten we graag een pleintje mee vol.

  • Volkswagen T2 busje (diverse varianten)
  • Leverancier: Lemke / Minis
  • Artikelnummer(s): LC3916 en hoger
  • Richtprijs: € 11,50

This article is also available in: English

 

Gratis 123 Schaal N Magazine?

Schrijf je dan nu in. Ontvang gratis 6x per jaar per e-mail het 123 Schaal N Magazine. Al ruim 20 jaar ervaring en onafhankelijk. De grootste in schaal N van Nederland.